Touhussa ja Temmellyksessä mennään koirat edellä – ”narun jatkeille ” jää hommaksi nauraminen 😊. Lue jo käyneiden asiakkaiden arvosteluja ja katso ”hyvän tuulen” kuvia 😊.

Facebookissa on paljon lisää arvosteluja

Sydämellisesti tervetuloa!

Käytiin mäykkyjengin kanssa testaamassa Männikkö. Alue aivan täysi 10! Ihana metsäinen alue, jossa koirat saa toteuttaa itseään ja omistajan mieli lepää. Suosittelen!

8.12.2020 Kaisa J

Ihana ja siisti paikka. Selkeät ohjeet ja turvalliset puitteet. Ennen kaikkea äärettömän mukava omistaja!

28.11.2020 Niina S

Mahtavat puitteet isomallekkin porukalle! Useammassakin koirien ”huvipuistossa” käyneenä paikka erottuu edukseen laadullisesti. Turvallisuuteen ja viihtyvyyteen on panostettu, alueet reilun kokoisia ja erittäin siistejä. Omistaja aivan ykkönen! Huippukiva päivä!

1.11.2020 Leila T

Paikka, joka on rakennettu rakkaudella. Ihania pieniä yksityiskohtia. Koirat rakastavat paikkaa, sekä tykkäävät emännästä, että isännästä. Jos joku ei tässä paikassa viihdy, täytyy katsoa peiliin.

28.9.2019 Claudia E

Sisarusten 1 v bileille mitä mahtavin valinta! Päivänsankarit eivät olisi voineet olla tyytyväisempiä. Iso suositus – alueilla paljon tekemistä ja aika meni kuin siivillä.

11.10.2020 Henna T

Monttu 5 / 5! Helppo löytää, hyvä opastus ensikertalaiselle, parkki aivan vieressä. Alue iso ja mäkinen, pohjat hyvät vaikka on ollut kosteammat kelit.

12.1.2020 Sarita K

Käytiin testaamassa Monttu ja riistaviettiselle ihan paratiisi. Monipuolinen ja tarpeeksi iso alue, pehmeällä hiekkaisella /metsäisellä alustalla oli sekä koiran, että omistajan hyvä kulkea. Ehdottomasti uudestaan!

3.10.2019 Pia J

Aivan huikea paikka! Jopa BC:t väsyy touhutessaan. On tilaa ja virikkeitä. Vahva suositus!

30.6.2018 Soile L