Touhu & Temmellys Puuhamaa käsittää kolme erikokoista aluetta Kellokoskella, Mäntsälässä. Metsämonttu ja Männikkö ovat erilliset alueet Tuusulassa. Vuokraamasi alue on vain omassa (ja ystäviesi) käytössä. Samaan aikaan samalla alueella ei ole muita vieraita koiria. Puuhamaassa voit myös vuokrata useamman alueen samaan aikaan, jos porukassa on paljon koiria tai kaikki koirat eivät tule toimeen keskenään. Sama koskee Metsämonttua ja Männikköä.

Touhu & Temmellys alueet ovat erittäin laadukkaat, siistit ja ainutlaatuiset paikat järjestää kennelpäiviä, pentupöhinöitä, facebook-ryhmien tapaamisia, rotujärjestöjen treffejä, trimmipäiviä, koirien syntymäpäiviä, hakutreenejä, etsijäkoira-harjoituksia, juoksutreenejä (vinttikoirat, metsästyskoirat), näyttelytreenejä jne.

Meillä on aina henkilökuntaa paikalla, jotta toiminta sujuu moitteettomasti. Turvallisuuteen kiinnitämme erittäin paljon huomiota:

  • virikkeiden rakentamisessa
  • vuorojen vaihtuessa
  • yksin tulevien asiakkaiden auttamisessa

Kysy rohkeasti tarjousta – suunnitellaan yhdessä!

Alueiden hinnat (sis. alv 24%)

  • 1-3 koiraa 40 € / 1 tunti (saman omistajan kaikki omat koirat 40 €)
  • 1-3 koiraa 70 € / 2 tuntia
  • 4-5 koiraa 55 € / 1 tunti
  • 4-5 koiraa 100 € / 2 tuntia
  • 6 koiraa 60 € / 1 tunti
  • 7 koiraa 70 € / 1 tunti

Isot ryhmät ja pidemmät ajat onnistuvat myös: Alueita voi vuokrata vaikka kuinka monelle koiralle ja myös useammaksi tunniksi (kasvattitreffit / pentupöhinät / kaveritapaamiset ym). Niihin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Maksu: mieluiten käteisellä kun tulee paikalle (ei tarvitse olla tasaraha, kuitin saa paikanpäällä). Tarvittaessa voi maksaa etukäteen tilille ja lähettää kuvan maksusta päivää ennen vuoroa. Kellokosken keskustassa (alle 2km) on lähin pankkiautomaatti.

Auki-oloja ja varaustilannetta päivitetään myös Facebook-sivuille (ylin kiinnitetty julkaisu). Vapaita aikoja voi tiedustella myynti@touhu-temmellys.fi tai tekstiviestillä 040 7422874

10 kerran kortti / lahjakortti

Voit halutessasi ostaa myös 10 kerran kortin 1-3 koiran temmellyksille hintaan 350€ (sis. alv 24%). Kortti on henkilökohtainen eli kortin haltija ja hänen koiransa/koiriensa tulee olla aina temmellyksissä mukana. Korttia voi käyttää kaikilla alueilla. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Jos samalla omistajalla on enemmän kun 3 koiraa, on sarjakortin hinta edelleen 350€.

Sarjakorttia voidaan myös muokata useamman koirakon tarpeet huomioon ottaen.

Sarjakorttien ja lahjakorttien tilaukset sähköpostilla myynti@touhu-temmellys.fi