Hei!

Kun olet ajoissa liikkeellä otan ajanvaraukset mieluiten vastaan sähköpostilla. Jos tiedustelet aikaa pari-kolme päivää eteenpäin varmin tapa on tekstiviesti.

Facebookin etusivulla on ylimmäisenä ”kiinnitetty julkaisu”, josta näkee tietoa tämän hetken auki-oloista ja varauksista. Näin vältyt kysymästä jo varattuja aikoja. Tätä Facebookin sivua yritän päivittää aamuisin ja iltaisin, eli tilanteet voivat toki muuttua päivän aikana.

Facen kautta (messenger) ei kannata varauksia kysyä, koska se ei aina toimi.

Ole ystävällinen ja kerro viestissä aina seuraavat asiat:

  • Mistä alueesta/alueista olet kiinnostunut (Kts. eri alueiden tietoja näiltä kotisivuilta)
  • Päivämäärä (aikaväli / vaihtoehdot), jolloin olisit tulossa
  • Kellonaika/ajat, jotka sinulle sopii
  • Montako koiraa on tulossa ja minkä rotuisia
  • Oletko käynyt meillä aiemmin vai oletko uusi asiakas
  • Jos tarvitset apua alueen valitsemisessa niin laita se viestiin ja mietitään yhdessä
  • Etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero

Näillä tiedoilla pääsemme asiassa nopeasti eteenpäin ja varaukset tai kyselyt eivät jää roikkumaan montaa päivää.

Vastaan kyselyihin aina viimeistään vrk kuluessa jotain (yleensä jo 4 h sisällä), eli jos et saa vastaustani niin todennäköisesti viestisi ei ole tullut perille. Laita silloin viesti uudelleen.

Olemme auki varauksien mukaan, joten varaukset ovat sitovia.

Olethan vastuullinen koiranomistaja ja huolehdit, että koirallasi on kaikki vaadittavat rokotukset ja madotukset voimassa. Ethän tuo sairasta koiraa alueille (esim. kennelyskä, ripuli ym.), kiitos!


Peruutukset:

Järjestän päivätöitäni paljon sen mukaan miten on varauksia. Silloin kun varaan päivän koirahommiin on tavoite saada vuorot täyteen, koska se aika on pois päivätöistä. Peruutukset eivät siis ole ”läpihuutojuttuja”. Jos itsellesi tulee este niin paras vaihtoehto on, että yrität itse etsiä vuorollesi uuden käyttäjän ja ilmoitat siitä sitten minulle.

Viikonloppujen ja juhlapyhien peruutuksen voi tehdä ilman kuluja viimeistään 7 pv ennen varattua vuoroa. Arkisin peruutusehto ilman kuluja on 3 pv.

Ajan voi peruuttaa ilman kuluja, jos koira joutuu äkillisesti lääkäriin, eikä varausta voi käyttää. Laita silloin kuva lääkärintodistuksesta sähköpostiin.

Huono sää (poislukien vaarallinen ilma esim. ukkonen ja salamat) / kaverille tullut este ei ole syy peruuttaa aikaa ilman kuluja.

P.S. Ja pieni pyyntö tekstiviestien lähettäjille: joudun henkilökohtaisista syistä pitämään kännykän äänellä 24 h. Toivoisin, että saisimme nukkua ilman ”piippauksia” klo 22 – aamu 5. Kun tekstiviesti ”piippaa”, niin omat koirani ovat tottuneet siihen, että ”äippä” nousee siihen vastaamaan eli ne heräävät ja ”show” on valmis 😊

KIITOS JO ETUKÄTEEN 😊

Terveisin, Sirkku