Touhu & Temmellys käsittää kolme erikokoista aluetta ja vuokraamasi alue on vain omassa (ja ystäviesi) käytössä. Samaan aikaan samalla alueella ei ole muita vieraita koiria. Voit myös vuokrata useamman alueen samaan aikaan, jos porukassa on paljon koiria tai kaikki koirat eivät tule toimeen keskenään.

Touhu & Temmellys on aivan uudenlainen paikka järjestää kennelpäiviä, pentupöhinöitä, facebook-ryhmien tapaamisia, rotujärjestöjen treffejä, koirien syntymäpäiviä jne.

Alueita voi myös vuokrata useammaksi tunniksi, koko päiväksi, useampaa aluetta samanaikaisesti, säännöllisin väliajoin ym.

Kysy rohkeasti tarjousta – suunnitellaan yhdessä!

Hinnat

  • 1-3 koiraa 40€ / 1 tunti
  • 1-3 koiraa 70€ / 2 tuntia
  • 4-5 koiraa 55€ / 1 tunti
  • 4-5 koiraa 100€ / 2 tuntia

Hinnat sisältävät alv 24%.

Alueita voi vuokrata useammallekin koiralle kuin viidelle (kasvattitreffit / pentupöhinät / kaveritapaamiset ym). Niihin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Maksun voi hoitaa käteisellä kun tulee paikalle (kuitin saa paikanpäällä) tai maksaa etukäteen tilille ja tuoda kuitti mukana.

Kellokosken keskustassa (alle 2km) on lähin pankkiautomaatti.

Vapaita aikoja voi tiedustella myynti@touhu-temmellys.fi tai tekstiviestillä 040 7422874

10 kerran kortti / lahjakortti

Voit halutessasi ostaa myös 10 kerran kortin 1-3 koiran temmellyksille hintaan 350€ (sis. alv). Kortti on henkilökohtainen eli kortin haltija ja hänen koiransa/koiriensa tulee olla aina temmellyksissä mukana. Kortti on voimassa 6kk.

Useamman koiran temmellyksiin (4-5 koiraa/alue) kortin hinta on 480€ (sis. alv) ja siihen saa ’käyttäjiksi’ kaksi henkilöä. Hyvä vaihtoehto esim. kaveriporukoille / naapureille / rotujärjestöille, joissa vapaa-ajat ei aina osu yksiin. Kortti on voimassa 6kk.

Sarjakorttien ja lahjakorttien tilaukset sähköpostilla myynti@touhu-temmellys.fi