Touhu & Temmellys-puuhamaa käsittää kolme erikokoista aluetta Kellokoskella, Mäntsälässä ja Metsämonttu on erillinen alue Tuusulassa. Vuokraamasi alue on vain omassa (ja ystäviesi) käytössä. Samaan aikaan samalla alueella ei ole muita vieraita koiria. Puuhamaassa voit myös vuokrata useamman alueen samaan aikaan, jos porukassa on paljon koiria tai kaikki koirat eivät tule toimeen keskenään.

Touhu & Temmellys on aivan uudenlainen paikka järjestää kennelpäiviä, pentupöhinöitä, facebook-ryhmien tapaamisia, rotujärjestöjen treffejä, trimmipäiviä, koirien syntymäpäiviä, hakutreenejä, etsijäkoira-harjoituksia, juoksutreenejä (vinttikoirat, metsästyskoirat), näyttelytreenejä jne.

Alueita voi myös vuokrata useammaksi tunniksi, koko päiväksi, useampaa aluetta samanaikaisesti, säännöllisin väliajoin ym.

Kysy rohkeasti tarjousta – suunnitellaan yhdessä!

Puuhamaan ja Metsämontun hinnat

  • 1-3 koiraa 40€ / 1 tunti
  • 1-3 koiraa 70€ / 2 tuntia
  • 4-5 koiraa 55€ / 1 tunti
  • 4-5 koiraa 100€ / 2 tuntia

Hinnat sisältävät alv 24%.

Alueita voi vuokrata useammallekin koiralle kuin viidelle (kasvattitreffit / pentupöhinät / kaveritapaamiset ym). Niihin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Maksun voi hoitaa käteisellä kun tulee paikalle (kuitin saa paikanpäällä) tai maksaa etukäteen tilille ja tuoda kuitti mukana.

Kellokosken keskustassa (alle 2km) on lähin pankkiautomaatti.

Vapaita aikoja voi tiedustella myynti@touhu-temmellys.fi tai tekstiviestillä 040 7422874

10 kerran kortti / lahjakortti

Voit halutessasi ostaa myös 10 kerran kortin 1-3 koiran temmellyksille hintaan 350€ (sis. alv 24%). Kortti on henkilökohtainen eli kortin haltija ja hänen koiransa/koiriensa tulee olla aina temmellyksissä mukana. Korttia voi käyttää kaikilla alueilla, myös Metsämontulla. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Jos samalla omistajalla on enemmän kun 3 koiraa, on sarjakortin hinta edelleen 350€.

Sarjakorttia voidaan myös muokata useamman koirakon tarpeet huomioon ottaen.

Sarjakorttien ja lahjakorttien tilaukset sähköpostilla myynti@touhu-temmellys.fi